Veel mensen hebben ermee te maken. Je vindt jezelf te zwaar. Zeker als je net een kindje hebt gekregen kan het erg moeilijk zijn om de (laatste)zwangerschapskilo’s eraf te krijgen en ook de partners worden vaak opgeslokt door het (nieuwe)gezinsleven. Vaak ‘vergeet’ je om echt voor jezelf te zorgen en ongemerkt komen er steeds meer kilo’s bij.

Om je gewicht weer in balans te krijgen wil ik je graag coachen. Ik werk met producten van Straigh Away. Klik hier voor meer informatie.

Ik ga jou coachen om een betere en slankere versie van jezelf te worden.

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. We focussen op het behoud van je spiermassa door de hoeveelheid en kwaliteit aan eiwit in de producten. Door deze zo hoog mogelijk te houden, voorkomen we dat je lichaam je spieren gaat aanspreken als energiebron. 

Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.