Binnenkort ga ik meer verschillende soorten cursus geven, ik ben zo ontzettend excited over het (ik kan niet eens het juiste Nederlandse woord vinden). Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in andere soorten vormen van zwangerschaps cursussen, allemaal wel met raakvlakken op het gebied van diepe ontspanning tijdens de geboorte, echter ik ben zelf een nogal sportief aangelegd type. Ik dans, ik body-pump, ik doe aan pilates en aan x-co. Daarnaast loop ik ook nog eens hard (tenminste als ik daar dan nog ruimte voor heb). Ik ga mij dus ook nog eens verder verdiepen in beweging tijdens zwangerschap. Is jouw interesse gewekt? Volg dan de Facebookpagina van Zoetegeboorte.nl klik hier

3 reacties op “Nieuwe cursussen

  1. In tijden van Corona heb ik als 1 van de eerste cursisten de online training gevolgd. HypnoBirthing heeft me geleerd dat het echt vooral (voor mij dan) gaat om ontspanning. Ik kreeg meer zelfvertrouwen door de cursus HypnoBirthing en daardoor kon ik mijn eerste bevalling aan. En toen de bevalling anders ging dan ik van te voren had bedacht was dat geen probleem. Ook dat leer je dat je mee gaat met iedere verandering die zich voordoet.

  2. Vandaag de laatste cursus avond gehad van Rachel. Heel fijn een 1 op 1 cursus, met volle aandacht voor alle vragen die we hadden. Rachel luistert goed en vraagt door bij de vragen die we stelde. De avonden werden met filmpjes, theorie en oefeningen afgewisseld. Mijn vriend voelt zich nu ook echt voorbereid, wat voor ons beide natuurlijk super is. Ik ben enorm blij dat we deze cursus gedaan hebben, zelfs met mijn jaren lange meditatie en yoga ervaring heb ik echt nieuwe dingen geleerd. De visualisaties zijn heel prettig. Ik zou Rachel aan iedereen aanbevelen. Dank voor alles!

  3. Het was een prima bevalling. Vlot, 7 uurtjes van begin tot eind. Geen moment gedacht aan pijnbestrijding. Ik zat echt in een bubbel door de ademhalingsoefeningen en visualisaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.