Wil jij graag een verkorte cursus? Dat kan ook! Verkorte cursussen zijn practisch als je wat minder tijd hebt, minder geld of als je al eerder een cursus hebt gevolgd.

Wat krijg je bij de verkorte cursus? 5 video presentaties en 1 sessie bij jou thuis of indien mogelijk in mijn cursusruimte met andere cursisten. Schrijf je gauw in. info@zoetegeboorte.nl of bel/whatsapp mij op: 0624846346

Kraamvisite tijdens Covid-19

Alhoewel ik persoonlijk vind dat je de eerste week vooral moet genieten met alleen je gezin, zonder kraambezoek zijn er veel ouders die kraambezoek heerlijk vinden en daar ook echt naar uitkijken. Voor jullie even een overzicht, omdat de regels- en adviezen nu (helaas) anders zijn. We moeten onszelf en elkaar beschermen en begrip tonen in deze onzeker tijd.

Ik wil vooropstellen dat het advies is om GEEN kraambezoek te ontvangen. (ook niet van familie). Het blijft een advies natuurlijk. Ik hoop dat je gewoon ‘nee’ durft te zeggen, ook tegen opa & oma (hoe moeilijk dat ook is).

Een tip: Zorg voor veel video contact, op deze manier kunnen opa’s en oma’s op afstand mee genieten (of tante, oom, nicht- of neef, etc.).

Voor de zorgverlening geldt het volgende:

Kraambezoek tijdens kraamzorg. In de kraamtijd krijg je ondersteuning vanuit een kraamverzorgster. Deze zorg gaat, ondanks het coronavirus, gewoon door. Wel worden er maatregelen getroffen, dit houdt in dat het NIET is toegestaan om kraambezoek te ontvangen wanneer de kraamzorg aanwezig is.

Kraambezoek in het ziekenhuis.

In het ziekenhuis gelden vanwege het corona strengere maatregelen. Dit heeft ook gevolgen voor de bevalling, zo mag er tijdens de bevalling maar één persoon bij zijn (partner, familielid). Dit betekent dat kraambezoek in het ziekenhuis ook niet toegestaan is. Het gezondheidsrisico is momenteel te groot.Mocht je vragen hebben, neem dan contact met mij op.

Standaard informatie, cursusdata regulier: De cursus betreft 5 dinsdagavonden van 2,5 uur en start elke week om 18:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De cursus is inclusief een hapje en een drankje, cursusboek, affirmaties en vooral heel veel praktische tips, wetenswaardigheden en gezelligheid.

Cursus data:

Ik geef op dinsdagavond cursus in groepsverband in Haarlem, meld je aan of vraag naar meer informatie via deze link of Whatsapp of bel mij. Klik daarvoor hier

Zoetegeboorte.nl is continue in ontwikkeling. Wil je meer weten over nieuwe cursussen of locaties, volg daarvoor deze pagina of word lid van de facebookpagina, klik hier

Privé cursussen zijn altijd te boeken, klik hier voor informatie of bel mij op 06 24846346 (ik whatsapp ook), dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik geef privé cursussen in Haarlem, Velsen, Spaarndam en Amsterdam Westerpark. Hou er rekening mee dat betaald parkeren en kilometers boven de 10km doorgerekend worden in de kosten.

Note: Ik ontvang graag 50% van het cursusgeld direct na aanmelding. Het resterende bedrag ontvang ik graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus. In 1 keer betalen mag uiteraard ook.