Ik ben Rachel Morriën en van huisuit ben ik HR specialist. Toen ik zwanger was van ons zoontje, voelde ik mij helemaal geweldig. Ik was serieus echt nog nooit zo gelukkig geweest. Ik had een echte zwangerschapsglow en was vol vertrouwen. Ik keek dan ook erg uit naar de geboorte van onze zoon. Onze zoon kondigde zich op 8 mei 2016 rond een uur of 23.00 aan en de volgende ochtend op 9 mei rond half 8 was onze Matthew geboren. Een snelle geboorte, een flitsbevalling. Niets mis mee, zou je denken. Toch dacht ik steeds dit moet anders, ik moest van de gynaecoloog van alles doen tijdens de geboorte van Matthew en toch voelde het helemaal niet goed. Het voelde niet zoals het hoort, het voelde zelfs tegen natuurlijk. Het voelde alsof ik de regie over mijn eigen bevalling niet had of mocht hebben.

Na veel lezen op internet kwam ik erachter dat HypnoBirthing® helemaal ingaat op hoe je als vrouw samen met je partner of alleen kunt leren hoe je gewoon weer intuïtief kunt baren. Ik wilde dit mooie en grote nieuws graag delen met andere vrouwen. Maar hoe? Ik ben naar de opleiding gegaan bij de Nederlandse Vereniging HypnoBirthing® en na het afronden van het examen begonnen met mijn bedrijf zoetegeboorte.nl. Ik gun iedere vrouw een mooie, zachte, natuurlijke en intuïtieve ervaring met de geboorte van haar kindje(s). Gewoon zoals het bedoeld is. Met je eigen wensen en eigen veilige mensen en spullen om je heen. Met veel zelfvertrouwen, in je eigen essentie, in je eigen natuur.

Inmiddels geef ik al een aantal jaren met succes en veel plezier HypnoBirthing cursussen aan stellen. Vanaf 2020 heb ik mijn praktijk uitgebreid met zwanger&fit en 1:1 coaching voor zwangere vrouwen tijdens zwangerschap en ter voorbereiding op de bevalling. Vanaf 2021 is mijn aanbod uitgebreid met afslankproducten. Geschikt voor mannen en vrouwen.

Ik ben geboren en getogen in Velsen, 1976. Ik ben naast mijn reguliere werk altijd bezig met sporten, Yoga, Pilates, dansen, Mindfulness en super geïnteresseerd in honden en hondengedrag. Ik ben stapelgek op mijn mooie gezin en mijn mooie familie en vrienden en onze geweldige hond. Voordat ik mij verdiept heb in zwangerschapscoaching ben ik jaren bezig geweest met het coachen en trainen van hondenbaasjes en hun hondjes. Ik hou van kleur, maar ook een tikkeltje stoer en dus zwart. Dat zie je dan ook terug in mijn website.

Ik hoop dat ik je interesse gewekt heb. Ik ben in ieder geval super nieuwsgierig naar jou!