Ik ben Rachel Morriën en van huisuit ben ik HR specialist. Toen ik zwanger was van ons zoontje, voelde ik mij helemaal geweldig. Ik was serieus echt nog nooit zo gelukkig geweest. Ik had een echte zwangerschapsglow en was vol vertrouwen. Ik keek dan ook erg uit naar de geboorte van onze zoon. Onze zoon kondigde zich op 8 mei 2016 rond een uur of 23.00 aan en de volgende ochtend op 9 mei rond half 8 was onze Matthew geboren. Een snelle geboorte, een flitsbevalling. Niets mis mee, zou je denken. Toch dacht ik steeds dit moet anders, ik moest van de gynaecoloog van alles doen tijdens de geboorte van Matthew en toch voelde het helemaal niet goed. Het voelde niet zoals het hoort.

Na veel lezen op internet kwam ik erachter dat HypnoBirthing® helemaal ingaat op hoe je als vrouw samen met je partner of alleen kunt leren hoe je gewoon weer intuïtief kunt baren. Ik wilde dit mooie en grote nieuws graag delen met andere vrouwen. Ik ben naar de opleiding gegaan en na het afronden van het examen begonnen met mijn bedrijf zoetegeboorte.nl. Ik gun iedere vrouw een mooie, zoete en zachte ervaring met de geboorte van haar kindje(s). Gewoon zoals het bedoeld is. Met je eigen wensen en eigen veilige mensen en spullen om je heen. Met veel zelfvertrouwen, in je eigen essentie, in je eigen natuur.

Ik ben geboren en getogen in Velsen, 1976. Ik ben naast mijn reguliere werk altijd bezig met sporten, Yoga, Pilates, dansen, Mindfulness. Ik ben stapelgek op honden en idolaat van mijn mooie gezin en mijn mooie familie en vrienden. Ik hou van kleur, maar ook een tikkeltje stoer en dus zwart.