Mijn naam is Rachel Morrien, ik ben moeder van een geweldige zoon en ik heb een super leuke hond.

Mijn leven is altijd nogal turbulent geweest. Dat is begonnen met traumatische gebeurtenissen in mijn jeugd en doordat ik niet zo goed wist waar ik mezelf moest en kon helpen (zoals veel mensen uit mijn bouwjaar), heb ik uiteindelijk situaties gekozen die het leven nog ingewikkelder maakten. Wat wel altijd vast stond was dat ik graag voor anderen klaar sta, ze graag help heel graag lees over psychologie en spiritualiteit.

Het helpen van anderen zorgt er onbewust voor dat ik niet naar mijn eigen problemen hoefde te gaan, totdat de onderliggende trauma’s zich (opnieuw) aandienden na mijn bevalling. Een mommy burn-out was geboren en zo ging ik heel diep met mijzelf. Ik heb echt de bodem aan moeten raken. Ik ben nog steeds heel veel aan het leren over mijzelf, maar ook over anderen en hoe ik met hen in relatie sta. Ik heb veel eye-openers gekregen en ben ook tot de conclusie gekomen dat iedereen zijn/haar eigen pad heeft en daar ook zelf aan moet werken. Al dan niet met wat hulp van een ander. Die hulp moet je zelf willen ontvangen en ik wil jou die hulp bieden.

Ik heb besloten om als ervaringsdeskundige en natuurlijk met een aantal opleidingen mensen te helpen op het gebied van o.a. zwangerschap en bevalling. De voorbereiding hierop is enorm belangrijk en heeft veel impact op hoe jij je als vrouw voelt na je zwangerschap en bevalling, maar ook het coachen op het gebied van trauma heling, gedachtenkracht i.c.m. ademhaling zijn sessies waarvoor je mij terecht kan. Ik wil jou graag zien stralen, in je kracht zien komen, je mentaal en fysiek gezond in het leven zien staan.

Ik ben geboren en getogen in Velsen, 1976. Ik werk sinds 2019 als zelfstandige, maar heb ook nog een te gekke baan als adviseur en coach in de zorg. Ik ben naast mijn werk altijd bezig met sporten, Yoga, Pilates, dansen, Mindfulness en super geïnteresseerd in honden en hondengedrag. Ik ben stapelgek op mijn mooie gezin en mijn mooie familie en vrienden en onze geweldige hond. Voordat ik mij verdiept heb in zwangerschapscoaching en personal coaching, ben ik jaren bezig geweest met het coachen en trainen van hondenbaasjes en hun hondjes. Ik hou van kleur, maar ook een tikkeltje stoer en dus zwart. Dat zie je dan ook terug in mijn website.

Ik hoop dat ik je interesse gewekt heb. Ik ben in ieder geval super nieuwsgierig naar jou!